Uživatel_434301 řešil/a:

Rodinný dům na klíč

Vybral/a si řemeslníka DK Building s.r.o., který to vyřešil na:
5,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Stavba pasivního domu na klíč

Hodnocení práce zákazníkem:

Firmu DK Building jsme oslovili na doporučení. Rozhodnutí jsme učinili na základě příznivé cenové nabídky a také příslibu splnění našeho časového kritéria, v němž jsme měli náročné požadavky. Tato stavební firma jako jediná z oslovených firem nám dokázala zajistit rychlost a akceptovatelnou cenu zhotovení stavby.

Jednotlivé kroky stavby probíhaly ve správné návaznosti a vždy byly podrobeny kontrole nezávislého stavebního dozoru. Ažna pár připomínek bylo technologicky vše vyhodnoceno kladně. Jakéhokoliv návrhy ze strany dozoru byly stavební firmou DK Building akceptovány a dle jeho požadavků zpracovány. Výsledná kolaudace proběhla bez jediné výtky.

Jednání s panem majitelem vždy vedlo k rozumné domluvě, díky jeho vstřícnosti jsme dodržovali časový plán a v rámci tolerance také finanční náklady. Pan majitel se nám snažil vyjít maximálně vstříc a ve všech debatách jsme nacházeli spoustu rad nad rámec stavebního projektu vycházejících především z jeho zkušenosti a znalosti oboru, což jsme jako laici kladně uvítali.

Dohled nad stavbou probíhal také k našemu prospěchu, vedoucí stavby byl k dispozici k případným konzultacím s námi a snažil se i naše drobné úpravy a změny vždy zapracovat do realizace.

Po všem směrech můžeme stavební společnost DKB doporučit, byli jsme spokojeni, v neposlední radě díky solidnímu jednání pana majitele. Výsledek, tedy náš dům, naprosto splňuje naše požadavky a ani rok po nastěhovani neshledáváme žádné nedostatky v kvalitě vyhotoveni. Kladně hodnotíme také to, že nám pan majitel doporučil a zajistil nad rámec činností stavební firmy další řemeslníky (např. truhlář, dodavatelé interiérových dveří, zahradnictví, dodavatele FVE aj.), se kterými jsme byli také spokojeni, tudíž jsme nemuseli až do kompletního zhotovení stavby nikoho shánět a nadále poptávat.

Potřebujete poradit?