Uživatel_41398 řešil/a:

Přidělání polic, výměna vodovodní baterie

Vybral/a si řemeslníka Mgr. Václav Háse (pobočka Plzeň-Skvrňany), který to vyřešil na:
1,3
Přidělání polic, výměna vodovodní baterie
bez dalších fotek
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Chtěla jsem přidělat 2 police v koupelně + 2 v pokoji, přidělat 3 očka do zdi a vyměnit vodovodní baterii.

Hodnocení práce zákazníkem:

Pana Haseho už nikdy víc!

Přidělal 2 police v koupelně, při přípravě na výmenu baterie se urazil a práci nedodělal. Zůstal po něm nepořádek a rozčarování.

Pan Hase si asi špatně vyložil význam hodinového manžela.

Představte, si že si pozvete kuchaře, aby vám uvařil oběd podle vašeho receptu. On sice přijde a uvaří, ale nepřezuje se, uvaří podle SVÉHO receptu (protože tenjeho je jediný správný), nechá po sobě hromadu špinavého nádobí, poškrábanou pánev a na výhrady reaguje výčitkami a teatrálním odchodem.

Taková byla návštěva pana Haseho u mne. Nahrnul se mi do bytu v botech, při vrtání do zdi zašpinil koberec (prach neodsával ani při a po). Urazil se, když jsem chtěla přidělat polici podle spár dlaždiček a ne do vodováhy (rozdíl pár mm, který je ale HODNĚ vidět).
Když pak v kuchyni odsunul skřínku po nových dubových parketách, čímž do podlahy vyryl rýhy, zarazila jsem ho (skřínka se dá podložit filcem a odšoupnout bez škrábanců na podlaze nebo prostě poponést.)
To už vypěnil, sbalil si věci, řekl si o stovku a práskl dveřmi až se otřásly okenní tabulky!
Poslední jeho věta byla "To jsem ještě nezažil - já jsem vám sem přišel pomoct a vy na mě takhle vyjedete!"

Tak takhle ne... Tohle pro mne není žádná pomoc. Tohle si mohli dovolit tak řemeslníci za socialismu...

btw, mí dva truhláři si nosí svoje pantofle, vždy si vše po sobě uklidí, respektují přání zákazníka.
A nečiní jim to potíže.

Komentář dodavatele k hodnocení:

Děkuji zákaznici za recenzi. Jistě bude pro ostatní zajímavý i druhý pohled. Při vstupu do bytu na vás již ode dveří čeká neskutečný nepořádek, že se po celém bytě pohybujete cca ve 40cm koridoru neboť všude "něco" leží. Její první slova byla "to jsem zvědavá jak tudy projdete". Špína na zemi, že je to spíš na gumáky, abyste se neušpinili. Paní omlouvá, že má zřejmě špatný zrak. Zákaznice nebyla schopna ani odstranit věci přímo v místě montáže. V koupelně byla provedena montáž dvou držáků na ručníky a ne polic jak paní uvádí, celkem 8 děr vrtaných do obkladu. Držáky nevalné kvality s nemožností jakékoliv korekce vrtaných děr. Jeden držák namontován s cca 1mm odchylkou od roviny. Od té chvíle bylo jasné, že si paní potřebuje na někom "schladit žáhu". Dále byl připevněn dřevěný sušák vyrobený z násad od košťat, na kterém zřejmě suší prádlo. Ten do té doby byl fixován pouze na jedné straně, na druhé visel na obkladu. Dále paní chtěla přemontovat vodovodní baterii, ke které nebyl možný přístup. Podlaha rozhodně nebyla mnou poškrábána, neboť nedošlo k odsunutí skříňky o více než 2 cm, abych zjistil, zda půjde skříňka šetrně odsunout. Nosím s sebou totiž pojezdová kolečka na stěhování nábytku. V ten moment přiskočila paní, že skříňku odsunout nemohu, že jí skříňkou již někdo podlahu jednou poškrábal. I na přiložené fotogrfii je vidět, že skříňkou bylo manipulováno do strany o min. 20 cm. Tak jsem jí sdělil, že v tom případě baterii vyměnit nemohu. Práci jsem tedy ukončil a místo částky 200, - za práci a 100, - za dopravu dle ceníku jsem paní naúčtoval pouze 100, - celkem. Ačkoliv jsem paní vyhověl a přijel v sobotu, za práci zaplatila 30% skutečné ceny a ještě byla nepříjemná, šíří internetem tuto recenzi. Udělejte si prosím názor sami. Upozorňuji všechny řemeslníky, aby si dvakrát rozmysleli poptávky u této zákaznice.

Potřebujete poradit?