Uživatel_224918 řešil/a:

Usazení obložek a dveří, stěrkování, pokládka vinylové podlahy cca v RD

Vybral/a si řemeslníka u91581, který to vyřešil na:
1,0

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

provedení dveří a podlahy jednou firmou pro zaručení kvality a předejít tak výmluvám mezi řemeslníky

Kompletní dodávka a montáž dveřních křídel vč. posuvných a kompletní dodávka a pokládka podlahy, obložení schodištových stupňů

v RD dvě patra a cca 200 m2 podlahy

Hodnocení práce zákazníkem:

Dobrý den,
bohužel máme s touto formou resp. s otcem a synem stejného jména také negativní zkušenost. Jejich postup a jednání stručně takto:
-vyberou velkou zálohu, průbeh prací se zpožduje, cena se navyšuje, detaily provedení hrozné, humpolácké, špatné zaměření otvorů - svedeno na špatné otvory, prohození půlek obložek z toho potom nesedí oba otvory, podlaha uložená tak že se prošlapavá -odtekla jim stěrka...Poškozené zdi v interiéru, již vymalované tím jak jim cákala na zdi stěrka, lištování schodišťových stupňů odpadlo - vše pracuje a praská - detaily hruzostrašné - za své náklady celé předěláváme. Podklad pod vinylovoou podlahu jiný než byl v CN - horší. Otočené dveře a jejich smysl otáčení než byl v PD - prý nám to předělají ale máme si to zaplatit .... Dodali několik odlišných typů lišt jiných dekorů k jední podlaze a tvrdili že to tak má být...Nevydodané wc zámky, úklid, hluk a jejich prašné práce v již čistém interiéru raději nekomentuji. Pod jejich výhružkou, že již nepříjdou práci dokočit (my měli kolaudovat a stále jsme je upozornovali na vcasné dokončení) si nechali zbylou částku vyplatit a již nepřišli. Po našich urgencích a jejich slibech že přijdou dílo dokončit se již 8 mesíců neozvali. Zvažujeme další kroky a pokud se neozvou v nejbližší době tak se také bránit soudní cestou, jelikož mimo znehodnocení zaplaceného materiálu, znehodnotili kompletní výsledek celé rekonstrukce rodinného domu. Jednání po úhradě již arogantní a emailem jen poslané info, že prerušují práce do vyřešení sproru.....a ve smyslu že si za vše můžemem sami buď vlhkostí v objektu, či předčasným užíváním .... Oficiálně nikdy celé dílo nepředali, jen si nechali uhradit zálohu a doplatit zbytek. Každý kdo u nás byl a viděl jejich dílo, včetně řemeslníku se jen hrůzně podivil, co někdo je schopen nabídnout, následně dodadat a jakým způsobem to ne/dokončit. Já to beru jako dobrou byť trochu hořkou zkušenost do života, ale dalším lidem bych raději doporučil se těmto řemeslníkům vyhnout.

Petr Lošek

Potřebujete poradit?