Zákazník: p. kralova

Lysá nad Labem, okr. Nymburk
V systému 5 let
Aktivní 25. 3. 2021
  • 6 poptávek
    3 reference, 1 pivo
    1 hodnocení od firem
  • Kuchyn do novostavbyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

    5.0
    — Kč
    Kuchyn do novostavby
    Kuchyn do novostavby
    Kuchyn do novostavby
    Zadání
    Dobry den, mame zajem o zhotoveni stredni kuchyne do U-cka do novostavby. Rozmery priblizne 3.6 (pouze spodni skrinky)x2.7 (spodni skrinky) x2.7m. … Více
    Hodnocení
    Do novostavby rodinného domku jsme poptáváli kuchyň ve tvaru U o délce cca 8metrů s vestavěnými spotřebiči. Barevné zadání bílý lesk v kombinaci s dřevěným dekorem pracovní desky a detaily. Zakázku … Více
    Dodavatel
    Petr Hronovský
    Praha

    Pokládka podlahy

    5.0
    — Kč
    Pokládka podlahy
    Pokládka podlahy
    Pokládka podlahy
    Zadání
    Polozeni vinylove podlahy do novostavby. Jedna se o 114m (obyvak s kuchyni, 2x predsin, 2x pokoj, 2x komora) + 16 tocitych schodu.
    Hodnocení
    Firma SV podlahy realizovala pokládku podlahy cca 130m2v rodinném domě. Součástí zakázky bylo vytvoření nášlapu k jiz hotovým betonovým schodům tak, aby nášlap vytvořil přesah se zakulacenou hranou.… Více
    Dodavatel
    Jan Strnad
    Říčany

    Instalaterske praceTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

    5.0
    — Kč
    Zadání
    Hledame instalatera pro namontovani koupelnoveho vybaveni do novostavby. 2x toaleta, 2x umyvadlo, sprchovy kout, zrcadlo.
    Hodnocení
    Rychla domluva, vse kvalitne namontovano, pani remeslnici dodrzeli domluvenou cenu i kdyz myslim ze s tim meli o dost vic prace nez cekali. Priste bysme si je vybrali znovu. Dekujeme.
    Dodavatel
    Roman Link - Instalaterské a topenářské práce
    Cerhenice

    Potřebujete poradit?